Transformer innovators since 1945

Over ons

Wesemann legt zich toe op het vervaardigen van hoogwaardige elektrotechnische apparatuur voor de professioneel industriële markt. Wesemann is marktleider op het gebied van op maatgebouwde transformatoren en smoorspoelen in Nederland met een klantspecifieke grondslag.

 

Door de inbreng van onze klant te integreren in de ontwikkeling van nieuwe producten, is Wesemann in staat om een klantgerichte oplossing te bieden, waarbij de klant kan rekenen op professionele ondersteuning. De kritieke succesfactor is de klantgerichte ontwikkeling door onze technische specialisten, waarbij de klant een belangrijke invloed kan hebben in de te kiezen oplossingsrichting. Onze klantgerichte benadering met inachtneming van het maatschappelijk belang maakt het mogelijk om succesvol te opereren in een gevarieerde markt.

De specialismen van Wesemann, afzonderlijk ieder in hun kracht, kennis en specialiteit maken samen de organisatie tot een krachtige speler op de nationale en internationale markt voor vergelijkbare producten.

Bel me terug


captcha