Transformer innovators since 1945

Zorg

Wesemann levert reeds vele jaren de beschermingstransformatoren voor medisch gebruikte ruimten. Daarnaast is Wesemann gespecialiseerd in het bouwen van isolatietransformatoren voor bijvoorbeeld medische apparatuur zoals MRI-scanners en CT-scanners.

Mede met het oog op de steeds striktere normen voor het gebruik van elektrische apparatuur in medische ruimten, in Nederland verankerd in de NEN1010-7-710, biedt Wesemann passende oplossingen die volgens de norm in behandelkamers of operatiekamers mogen worden toegepast. Ook verricht Wesemann voor diverse Belgische installatiebedrijven projecten in de zorg. Hiervoor gelden andere voorwaarden aan de elektromedische systemen. Neem voor meer informatie contact op met een van onze sales engineers.

 

Producten

De transformatoren voor medisch gebruikte ruimten, volgens NEN-EN-IEC61558-2-15, worden vaak in een transformatorkast of transformatorrek gebouwd en vervolgens op locatie geleverd. De transformatorkasten zijn voorzien van de benodigde breakers,
impedantiebewaking en uitleessystemen naar bijvoorbeeld een GBS (gebouwbeheersysteem).

Daarnaast biedt Wesemann volgens het "one-stop-shop" concept ook eventueel de middenspanningstransformatoren, de UPS-systemen en eventueel de cosinus phi-apparatuur.

 

Bel me terug


captcha